GardenPod heeft de oplossing om een kantoor in de tuin te realiseren. De Pod kan ingericht worden naar eigen smaak en uiteraard aangepast worden naar jouw behoeften. De GardenPod is de vervanger voor de keukentafel of het bureautje en jij kan er ongestoord in werken. Wij hebben verschillende Pod modellen. Bekijk ze en laat je inspireren!

Het ontwerp

De GardenPod hebben een helder en ingetogen volume. De voorzijde is voorzien van een glaspartij met een prettige lichtinval en de van de zijkant komt er diffuus licht binnen. De Pod is van hout gebouwd met een geheel eigen karakter. Naast dat hij modern en stijlvol is, is het ook nog eens duurzaam. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de warmte of het opladen van je laptop of telefoon. De Pod heeft namelijk een verwarming en stopcontacten. Wij leveren maatwerk en hierdoor kunnen er verschillende aanpassingen gedaan worden naar wens. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een bouwvergunning, want deze is in de meeste gevallen niet nodig en kan de Pod zo geplaatst worden!

Ongestoord werken

De GardenPod is ideaal voor iedereen die altijd al een kantoor in de tuin gewild heeft. Hij staat afzonderlijk van je huis, waardoor je geen last hebt van je huisdieren of spelende kinderen. Je kan ongestoord aan het werk. Niet alleen is de GardenPod geschikt als kantoor, maar ook als studeerplek of kan het dienen als gym. Het is mogelijk om de Pod zowel zakelijk als privé aan te schaffen.

Werknemer & werkgever

Je kan als werknemer de GardenPod aanschaffen via je werk. Het is dan mogelijk om dit (deels) vergoed te krijgen van je werkgever. Dit kan weer gecompenseerd worden met bijvoorbeeld je reiskostenvergoeding. Voor de werkgever is dit ook de ideale oplossing wanneer er onvoldoende kantoorruimte is. De werkgever schaft de Pod dan aan, waarbij deze ook eigendom blijft van de werkgever.

thuiswerk kantoor voor in de tuin van licht hout

Design en kwaliteit

Wij hechten een hoge waarde aan dat de Pod duurzaam, luxe en modern tegelijkertijd is. Het is mogelijk om de Pod aan te passen op zowel het exterieur als het interieur. De Pod is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen, perfect voor elke tuin dus. Wij stellen de Pod samen in onze eigen werkplaats. Dit doen wij, zodat de kwaliteit zo goed mogelijk gewaarborgd wordt. Zo heb jij ook geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Zodra de Pod af is, zorgen wij voor de transport.

Financieringsoplossingen

De GardenPod kan op diverse manieren gefinancierd worden. Je kan bijvoorbeeld je eigen Pod kopen of je financiert hem mee met je hypotheek. Een andere optie is om een abonnement af te sluiten en jij je eigen maandtarief kan bepalen. Iedere situatie is anders en daarom denken wij graag mee met je. Wil je de abonnementsprijzen inzien? Download hier het overzicht.

Contact

Wil jij meer weten over een kantoor in de tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen je graag aan de beste oplossing! Je kan ook direct een afspraak maken.