Gardenpod inspiratie

GardenPod inspiratie

Wat heb jij nodig? Een rustig tuinkantoor of een vergaderruimte met grote vergadertafel? Een inspirerende praktijk aan huis of een gastenverblijf met badkamer? Vertel ons jouw behoeftes en ideeën en we gaan samen aan de slag om jouw perfecte GardenPod samen te stellen. Er is veel mogelijk!

Eerst inspiratie opdoen? Bekijk de projecten die we onlangs hebben afgerond.

GardenPod M als rustige thuiswerkplek

In een prachtige tuin in Arnhem hebben we deze GardenPod M geplaatst. De GardenPod is bekleed met Fraké gevelbekleding. Fraké? Een duurzame houtsoort, die de gevel een strakke, stijlvolle en exotische uitstraling geeft. Een infraroodpaneel zorgt voor een comfortabele temperatuur in de GardenPod.

Deze GardenPod staat maar liefst veertig meter vanaf de weg. We hadden een flinke kraan nodig om de GardenPod op zijn plek te krijgen. Toch lukte dit binnen een kwartier na aankomst. Nog even de elektriciteit en het water aansluiten en een uur later werd er gewerkt in het tuinkantoor. Dat is plug & play.

Alle GardenPods worden samengesteld in onze eigen werkplaats. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd en heb jij geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Natuurlijk zorgen wij ook voor het vervoer en het plaatsen in jouw tuin.

Bekijk meer projecten

GardenPod XXL als Tiny house of gastenverblijf

Een GardenPod als Tiny House, dat kan ook! Deze GardenPod XXL is echt een minihuisje met een gecombineerde woon- en slaapkamer, een keuken met bak-, kook- en spoelmogelijkheden, een badkamer met een douche en toilet en zelfs een separate berging.

De houtskeletbouw (HSB), de verwarming door infraroodpanelen en het mos sedumdak maken de GardenPod ook nog hartstikke duurzaam.

Alle GardenPods worden samengesteld in onze eigen werkplaats. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd en heb jij geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Natuurlijk zorgen wij ook voor het vervoer en het plaatsen in jouw tuin. Voor plaatsing van de GardenPod is schroeffundering nodig. Deze wordt kort voor plaatsing in de tuin aangebracht.

GardenPod XL als thuiswerkplek

Wat een fenomenaal uitzicht! Dit is met recht één van de mooiste werkplekken van Nederland. Vanuit deze GardenPod XL kijk je uit over sprookjesachtige waterpartijen.

Dit tuinkantoor heeft een kitchenette waar je koffie en thee kan maken. Ook is er een toilet.

Door het mos sedumdak en de grote bloemenpartijen rondom de GardenPod is deze thuiswerkplek echt onderdeel geworden van de tuin. Prachtig!

Alle GardenPods worden samengesteld in onze eigen werkplaats. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd en heb jij geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Natuurlijk zorgen wij ook voor het vervoer en het plaatsen in jouw tuin. Voor plaatsing van de GardenPod is schroeffundering nodig. Deze wordt kort voor plaatsing in de tuin aangebracht.

GardenPod M, L en XL als vergaderlocatie en werkplek

Midden in het groen rondom jachthaven Marnemoende staan drie GardenPods. Je kan de M, L of XL huren via www.firm21.nl voor het organiseren van een vergaderdag, training, workshop of om een dag ongestoord te werken met uitzicht over de Hollandse IJssel.

In GardenPod L hebben we een keukenblok ingebouwd en in type XL zelfs een keukenblok en toilet.

Alle GardenPods worden samengesteld in onze eigen werkplaats. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd en heb jij geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Natuurlijk zorgen wij ook voor het vervoer van de GardenPod en het plaatsen in jouw tuin.

GardenPod XL als chillplek voor kinderen én tuinkantoor

Het beste van twee werelden! Op maandag tot en met vrijdag is deze GardenPod een rustig tuinkantoor en in het weekend is het een plek waar kinderen zich terug kunnen trekken met hun vrienden. Deze GardenPod is uitgerust met kitchenette, toilet, douche en zelfs een slaapbank.

Met het mos sedumdak, is het een aanwinst in het bosrijke gebied rond Driebergen-Rijsenburg.  

Alle GardenPods worden samengesteld in onze eigen werkplaats. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd én heb jij geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Natuurlijk zorgen wij ook voor het vervoer en het plaatsen in jouw tuin. Voor plaatsing van de GardenPod is schroeffundering nodig. Deze wordt kort voor plaatsing in de tuin aangebracht.