Meest gestelde vragen over de GardenPod

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten op info@garden-pod.nl of 030-3031720

De GardenPod is er vanaf 3.0m x 3.5m tot maximaal 10.0 x 3.5m. Kijk bij onze modellen voor de exacte maten en tekeningen. Maatwerk is ook mogelijk.

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig. Heb je tóch een vergunning nodig dan kunnen wij deze voor je aanvragen.

Absoluut! Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wij streven naar een levertijd van 4-5 werkweken

Wij bieden verschillende sanitaire oplossingen aan, een volledige badkamer inclusief boiler, toilet en wastafel. Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Wij bieden verschillende oplossingen aan m.b.t. een keuken. Wil jij een kookplaat, oven en koelkast? Of liever alleen een spoelbak met kraan? Neem contazct met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

In basis is de GardenPod érg compleet uitgevoerd zoals een wand- en vloerafwerking en vloerverwarming. De opties zijn eindeloos, kies bijvoorbeeld uit een sedum dak, zonnepanelen, extra kozijnen, airocnditioning, een badkamer, toilet en keukenblok. De kleur van de gevel is zelfs aan te passen. Kijk voor alle opties bij onze modellen en selecteer jouw favoriete GardenPod.

De GardenPod is in te zetten als thuiskantoor, praktijk aan huis, mancave, poolhouse, studeerplek voor de kinderen, overnachtingsplek voor vrienden of familie. Of gewoon op vakantie in eigen tuin? De toepassingen zijn eindeloos!

De GardenPod wordt geplaatst en stekkerklaar opgeleverd. Dit betekent dat een installateur de toevoer aan moet sluiten. Wij werken samen met partners coördineren dit voor jou.

De GardenPod wordt geplaatst maar niet aangesloten op de riolering. Wij werken samen met partners en kunnen dit voor jou coördineren.

Dit is zeker mogelijk. In basis leveren wij fraké en lariks hout. Liever een andere gevelbekleding? Neem dan contact met ons op dan bespreken wij samen de mogelijkheden.

De GardenPod wordt standaar opgeleverd met berkenfinisch wandpanelen, houtlook PVC vloer en zwarte WCD’s. Wij denken graag met je mee en kunnen desgewenst een volledig interieuradvies verzorgen. Neem gerust contact met ons op.

De GardenPod plaatsen wij binnen een halve dag. Voor de middag heb jij de sleutel!

De GardenPod wordt binnen één dag geplaatst. Met laserprecisie wordt de schroeffundering aangebracht waar wij vervolgens de GardenPod op plaatsen. In de meeste gevallen hijsen wij de GardenPod óver het huis heen. Dit gehele transport en logistiek verzorgen wij voor je.