Dit is GardenPod

Van idee tot plaatsing

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Jij wil een perfecte buitenruimte om te werken, klanten te ontvangen, om trainingen te geven of vrienden en familie te laten overnachten. GardenPod realiseert dit voor je!

Op basis van jouw behoeftes, ideeën en mogelijkheden, kan je jouw perfecte multifunctionele GardenPod samenstellen.  Altijd met gebruik van duurzame materialen en in verbinding met de natuur. We houden van snelheid en gemak en werken daarom met plug & play: installeren, verbinden en aan de slag!

 

Meer dan thuiswerken

Het is maart 2020 als Nederland voor het eerst in lockdown gaat. Veel werknemers mogen van de een op de andere dag niet meer op kantoor werken. De keukentafel wordt ingericht als thuiskantoor, waar kinderen tegelijkertijd thuisonderwijs volgen. Aan het einde van dag wordt alles van tafel geschoven voor het diner. Reden voor veel stressmomenten, de kranten stonden er vol mee.”

GardenPod is in 2020 ontstaan uit de behoefte aan een rustige thuiswerkplek, maar we ontdekten als snel dat GardenPod voor veel meer de perfecte oplossing biedt. GardenPod ontwerpt multifunctionele buitenruimtes, aantrekkelijk, natuurlijk en duurzaam.  Bij ons staat jouw wens centraal!

Gemak

We maken het je graag gemakkelijk. Jij kiest het formaat, het type gevel- en dak bekleding en voegt opties als een toilet, kitchenette of slaapbank toe. Op basis van die wensen ontwerpen we jouw perfecte GardenPod. Hebben we al gezegd dat we deze plug & play in jouw tuin installeren? Je kan dezelfde dag nog aan de slag!


Het is onze missie om betekenisvolle GardenPods te creëren die het leven, werken en ontspannen van mensen écht beter maken. Onze passie ligt in het ontwerpen van duurzame, multifunctionele buitenruimtes die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook de connectie tussen mensen en de natuur versterkt. Met onze toewijding aan innovatie en vakmanschap streven we ernaar om GardenPods te bouwen die niet alleen stijlvol, duurzaam en multifunctioneel zijn maar ook de connectie tussen mensen en de natuur versterken.
1663698705333

Mark Terberg

Eigenaar

Onze GardenPods

V.a. €19.850 exclusief btw

Afmetingen:

B 3.00m x D 3.50m x H 3.00/2.70m

Inclusief
Ledverlichting, Verwarming, Isolatie, Gevelafwerking

V.a. €29.500 exclusief btw

Afmetingen:

B 5.00m x D 3.50m x H 3.00/2.70m

Inclusief
Ledverlichting, Verwarming, Isolatie, Gevelafwerking

V.a. €38.750 exclusief btw

Afmetingen:

B 7.00m x D 3.50m x H 3.00/2.70m

Inclusief
Ledverlichting, Verwarming, Isolatie, Gevelafwerking

verblijfslocatie

V.a. €54.250 exclusief btw

Afmetingen:

B 8.20m x D 3.50m x H 3.00/2.70m

Inclusief
Ledverlichting, Verwarming, Isolatie, Gevelafwerking

1. Klantgericht

Bij GardenPod draait alles om jou! Jouw dromen en wensen staan bij ons centraal.

2. Samenwerken

Samen creëren we de meest inspirerende GardenPods en bijpassende dienstverlening.

3. Duurzaamheid & innovatie

Wij omarmen voortdurende verbetering en vernieuwing in onze ontwerpen, dienstverlening en processen.

4. Verbinding met de natuur

Samen maken we de wereld groener. De perfecte verbinding creëren tussen binnen en buiten.

De gezichten achter Gardenpod

Persoonlijk. betrokken.

Mark Terberg
Laurens Klok
Productieteam
Andere betrokkenen?