plug&play

duurzaam

comfortabel thuiswerken

vanaf 195 euro per maand

thuiswerken in de tuin

samenstellen naar jouw stijl

voor elke tuin, stijlvolle uitstraling

Van idee tot plaatsing

Je wilt thuiswerken, maar wel in een zakelijke omgeving? Je hebt nog een paar m2 in de tuin vrij? Met onze GardenPod krijg je heel gemakkelijk het ideale kantoor aan huis. Modern, stijlvol en duurzaam van uitstraling en voorzien van alle gemakken zoals verwarming, verlichting en stopcontacten. Dankzij de modulaire, innovatieve bouwmethode kunnen we maatwerk leveren voor alle denkbare toepassingen.
Helemaal aan te passen naar jouw budget, behoeftes en smaak. Je hebt in veruit de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig en we streven naar een levering binnen zes weken. De Pod is een plug & play unit. Binnen een paar uur is de Pod geplaatst en kan je volop genieten van jouw eigen home office.

Design en kwaliteit

Wij hebben gekozen voor een luxe en moderne uitstraling, zonder de duurzaamheid uit het oog te verliezen. Zowel het exterieur als het interieur zijn op een aantal punten naar smaak en behoefte aan te passen. Ook is de GardenPod er in drie afmetingen, waardoor hij optimaal past in vrijwel elke tuin.

Nadat je de ideale Pod hebt samengesteld, verzorgen wij de volledige productie in de werkplaats. Je hebt dus geen last van bouwactiviteiten in je tuin. Nadat hij afgewerkt is, wordt de Pod in zijn geheel naar jouw tuin getransporteerd en met een kraan op zijn plek gezet. Hij kan op verharding of eventueel op een schroeffundering worden geplaatst. Na het koppelen met de nutsvoorzieningen is hij direct in gebruik te nemen. En mocht je hem ooit nog eens willen verplaatsen? Dit blijft altijd mogelijk!

Informatie aanvragen

Van idee tot achtertuin

Hoe bestel je een GardenPod en hoelang duurt het traject van idee tot plaatsing?
 • 1
  Stel samen

  Ontwerp jouw GardenPod binnen enkele minuten

 • 2
  Maak een afspraak

  Plan hier een online of fysieke afspraak (binnen 5 dagen) om jouw wensen te bespreken

 • 3
  Productie

  De productie van jouw GardenPod vindt plaats in de werkplaats

 • 4
  Oplevering/Plaatsing

  Binnen een paar uur staat jouw Pod helemaal gebruiksklaar op de afgesproken plek

Alle seizoenen thuiswerken

Door de grote ramen van de GardenPod zit je middenin de natuur en dankzij de hoge isolatiewaarde en de infrarood verwarming kun je er ook comfortabel genieten van alle seizoenen. Jouw Pod wordt volledig afgewerkt geplaatst op basis van jouw voorkeuren. Ook zijn er allerlei extra’s mogelijk. Wil je WiFi, een mos sedum dak, zonnepanelen? We brengen je graag in contact met onze partners.

Vraag een offerte aan