Een tuin pod is ideaal voor als je thuis wilt werken, een eigen gym wilt of misschien een speelparadijs voor de kinderen! De Pod wordt eenvoudig geplaatst in jouw tuin en kan ingericht worden naar jouw smaak. Ben je benieuwd naar onze modellen? Bekijk ze hier en laat je inspireren!

De Pod

De tuin pod wordt vaak gebruikt als thuiswerkplek en is de ideale vervanger voor de keukentafel. Naast dat de Pod een duurzame uitstraling heeft, is hij ook nog eens modern en stijlvol. De GardenPod heeft ook nog extra’s, zoals verlichting, een verwarming en stopcontacten. Je hoeft je op deze manier geen zorgen te maken voor het opladen van telefoons of laptops. De Pod is innovatief en kan ontworpen worden naar wens.

Tijdens het ontwerp houden wij altijd rekening met jouw budget. De inrichting wordt naar jouw wens en smaak gemaakt. Bovendien is het voordeel dat er in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig is voor de GardenPod.

Voor wie?

Werknemers

Met je werkgever kan je in overleg om te kijken je de Pod (deels) vergoed krijgt als thuiswerkplek. De reiskostenvergoeding kan dan vaak omgezet worden naar werkkostenregeling. Een voordeel voor de werkgever is dat er minder reiskosten gemaakt worden, omdat er vaker vanuit huis gewerkt wordt.

Privé gebruik

Ook kan de GardenPod als privé gebruik aangeschaft worden. Je kan er dan voor kiezen om de Pod zo in te richten in datgene wat jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een gym, een atelier of je richt de plek zo in dat de kinderen er ongestoord kunnen spelen. Het is maar wat je net wilt!

Design en kwaliteit

De Pod is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens van goede kwaliteit. Het heeft een erg luxe en moderne uitstraling. Het is mogelijk om zowel het exterieur als het interieur aan te passen naar smaak en stijl. Wij bieden de GardenPod aan in drie verschillende afmetingen.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt, wordt de Pod samengesteld in onze eigen werkplaats. Bovendien vinden er op deze manier geen bouwactiviteiten plaats in jouw eigen tuin. Vervolgens wordt de Pod met een kraan getransporteerd naar de juiste plek in jouw tuin.

tuinkantoor without

Financieringsoplossingen

Je kan de GardenPod uiteraard op verschillende manieren financieren. Hieronder worden de meest voor de hand liggende mogelijkheden uitgelicht:

  • Je kan de GardenPod kopen;
  • De Pod wordt meegefinancierd in je hypotheek;
  • Je sluit een abonnement af en bepaald zelf een maandtarief.

Wij denken graag met je mee wat de beste oplossing voor jou is, omdat niet iedere situatie hetzelfde is! Je kan onze abonnementsprijzen bekijken en downloaden.

Contact

Wil je graag een tuin pod, maar heb je meer informatie nodig? Vul dan onze contactformulier in om je vraag te stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Direct een afspraak maken? Dan kan je dat hier zelf inplannen.