Buitenverblijven van hout, ook wel de GardenPod genoemd, is dé ideale oplossing om een aparte plek te creëren voor diverse wensen. Zo kan je je eigen kantoor realiseren of misschien een speelparadijs voor de kinderen. Richt het in naar jouw wensen en smaak! Laat je inspireren door onze verschillende Pod modellen.

De Pod

Onze buitenverblijven van hout zijn naast duurzaam ook erg modern en stijlvol. Ze zijn voorzien van extra’s, zoals een verwarming, stopcontacten en verlichting. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken! De Pod kan ontworpen worden op jouw manier en is dus erg innovatief. Wij kunnen ook diverse aanpassingen realiseren doordat we maatwerk aanbieden.

In de meeste gevallen is het voordeel dat er voor de aanschaf van een Pod geen bouwvergunning nodig is. Binnen een aantal uur kan de Pod zo geplaatst worden in jouw tuin.

tuinkantoor vanaf rechts gefotografeerd

Voor wie?

Werknemers

De buitenverblijven zijn ideaal voor werknemers. Zij hebben op deze manier namelijk hun eigen werkplek. Daarnaast kan de werknemer overleggen of ze de Pod (deels) vergoed krijgen van hun werkgever. Zo worden bijvoorbeeld de reiskostenvergoeding omgezet naar werkkostenregeling.

Werkgevers

Ook als werkgever is de Pod uitermate geschikt om aan te schaffen. Niet alleen is dit voor de werknemer fijn, maar je hebt als werkgever een verantwoord HR-beleid en daarnaast draag je bij aan duurzaamheid.

Privé gebruik

Ook kan je onze GardenPod aanschaffen als gym, atelier of misschien wel een speelplek voor kinderen. Het is maar wat je net wilt en waar het buitenverblijf voor nodig is!

Design en kwaliteit

De Pod is van goede kwaliteit, omdat het een moderne en luxe uitstraling heeft. Daarnaast is hij ook nog eens erg duurzaam. Het is mogelijk om het exterieur als het interieur aan te passen naar eigen stijl. Wij leveren de GardenPod in drie verschillende afmetingen en zo is deze vrijwel in iedere tuin passend.

Wij stellen de GardenPod van hout in onze eigen werkplaats samen. Op deze manier kunnen we de kwaliteit goed waarborgen. Bovendien worden er geen bouwactiviteiten verricht in jouw tuin. Vervolgens wordt de Pod naar de juiste plek getransporteerd in jouw tuin.

Financieringsoplossingen

Om een buitenverblijf van hout aan te schaffen, kan deze op een aantal manieren gefinancierd worden. De meest voor de hand liggende mogelijkheden zijn:

  • De Pod wordt gekocht;
  • Het wordt meegefinancierd in jouw hypotheek;
  • Je sluit een abonnement af en bepaald zelf een maandtarief.

Wij denken graag met iedereen mee en gaan op zoek naar de best passende oplossing, omdat iedere situatie anders is. Je kan alvast onze abonnementsprijzen inzien en downloaden.

Contact

Wil je graag meer informatie over een buitenverblijf van hout? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen hieronder. Je kan ook direct een afspraak inplannen.

Naam(Vereist)
In welke GardenPod ben je geïnteresseerd?(Vereist)
In welke opties ben je geïnteresseerd?