Afstudeerstage

Marketing- en communicatie bij gardenpod

Studeer jij HBO Marketing en/of Communicatie en ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waar je je niet op één aspect focust maar waar je je breed kunt ontwikkelen en wil jij zelfstandig aan de slag op verschillende vlakken van marketing & communicatie? Dan is deze stage écht iets voor jou!

Wat ga jij doen?

Hoe kan je GardenPod nog prominenter in de markt positioneren en hoe kunnen we de connectie met onze doelgroep versterken? Jij gaat aan de slag met deze afstudeeropdracht waarbij je start met een marktonderzoek en een marketingstrategie adviseert (en implementeert).

Hierin krijg je veel vrijheid en verwachten wij dat jij de opdracht breed aanvliegt. Jij onderzoekt, adviseert en implementeert.

Daarom is jouw opdracht ook geen bureau-la document. Jij gaat echt aan de slag met onze marketingstrategie! Wij hebben een idee wat hierin aan bod moet komen maar zijn vooral heel benieuwd hoe jij dit aan wilt pakken.

Wie/Wat is GardenPod eigenlijk?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Onze passie ligt in het ontwerpen van duurzame, multifunctionele buitenruimtes die de connectie tussen mens en natuur versterken, onze GardenPods. Je komt in een klein team te werken waarbij je direct met twee collega’s samenwerkt. Ons kantoor is gevestigd in de binnenstad van IJsselstein en wij hebben meerdere werkplekken in één van onze GardenPods.

Wat is onze visie?

De dromen en wensen van de klant staan centraal. Met onze plug & play – aanpak maken wij het zo eenvoudig mogelijk voor de klant om een inspirerende, multifunctionele Gardenpod te creëren. Samen maken we de GardenPod tot een unieke en gewilde plek waar je kunt genieten! Klanten kiezen voor ons vanwege onze persoonlijke aanpak.

Ben jij dit?

Wij zijn op zoek naar een HBO afstudeer- stagiair(e) die ten minste één dag in de week meewerkt. Hiervoor krijg jij een stagevergoeding van €400,-

Wij maken graag kennis met je. We vinden het fijn als je je herkent in onderstaande punten:

  • Je hebt ervaring met online marketing, content marketing, SEO en het opzetten van campagnes;
  • Ervaring met het ontwikkelen van een marketingstrategie;
  • Je bent creatief en kunt goed zelfstandig werken;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je vindt het leuk om te werken binnen een start-up/scale up organisatie, waar niet alles in beton is gegoten.

 

Klinkt dit interessant? We ontvangen graag je CV met korte motivatie. Je kunt ons ook gewoon even bellen!

E: info@garden-pod.nl

T: 030-3031720