Het idee

De één had een probleem, de ander een idee. Samen vonden Tim en Mark de oplossing…

Tim: “Ik werk al jaren deels vanuit huis. Soms een paar uur, maar ook hele dagen. Ik zat dan met een laptop aan de keukentafel en liep naar een andere kamer als ik moest bellen. Maar ideaal was anders en ik had altijd al het idee dat dit beter moest kunnen. En, zoals voor velen, werd het in 2020 noodzaak om een goede thuiswerkplek te hebben. Met drie nu-niet-naar-schoolgaande kinderen en een vrouw die werkzaam is in het onderwijs… Ik belde Mark hoe het stond met zijn idee en plannen.”

Mark: “Ik liep al jaren met dit idee! Vanuit mijn ervaring als makelaar en projectontwikkeling vond ik dat er slecht nagedacht werd over buitenruimtes. De buitenruimtes zijn veelal functioneler te gebruiken waardoor verhuizen niet altijd nodig is. Toen ik in de eerste lockdown de kranten las, dacht ik: dit is het moment! Tim belde mij en zijn wensen werkten aanstekelijk om hier samen mee aan de slag te gaan.”

Afgelopen maanden hebben we veel gesproken met thuiswerkers, werkgevers en zelfstandigen. Iedereen ziet de noodzaak en is bereid te investeren in zichzelf, het gezin, hun werknemers, hun bedrijf of huwelijk. Het idee van de GardenPod speelt daar op in. De Pod is primair ontworpen om de thuiswerker een fijne, professionele en comfortabele werkplek te kunnen bieden aan huis.

Trots! Tim & Mark

Van de architect

Voor de GardenPod hebben we gekozen voor een helder, ingetogen volume. De grote glaspartij aan de voorzijde zorgt voor een prettige daglichtinval, wat versterkt wordt door het feit dat de gevel daar hoger is dan aan de achterzijde. Van de zijkant komt er diffuus licht binnen.

Het is een duurzaam, uit hout opgebouwde unit dat een fijne werkplek aan huis oplevert maar wel een eigen karakter heeft.

Architect: Maarten Terberg, EVA Architecten

Vraag een offerte aan