Een kantoor aan huis is soms lastig te realiseren. Om in een zo goed mogelijke zakelijke omgeving te werken, introduceren wij de GardenPod. Een ideaal kantoor aan huis waar jij rustig kan werken. Hij kan ingericht worden naar eigen smaak en aangepast worden naar jouw behoeften. Benieuwd wat we zoal hebben? Bekijk onze verschillende Pod modellen.

Het ontwerp

Wij hebben gekozen dat de GardenPod een helder en ingetogen volume heeft. Aan de voorzijde is de Pod voorzien van een glaspartij dat zorgt voor een prettige lichtinval. Van de zijkant komt er diffuus licht binnen. De Pod is uit hout gebouwd unit met een geheel eigen karakter. Niet alleen heeft de Pod een duurzame uitstraling, maar is ook modern en stijlvol. Verder is hij voorzien van onder andere een verwarming en stopcontacten. Met behulp van maatwerk kunnen wij verschillende toepassingen leveren voor de GardenPod. Bovendien is er in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig en kan de Pod zo geplaatst worden in jouw tuin.

Ongestoord werken

De GardenPod is voor iedereen die ongestoord thuis wil werken en een ideaal kantoor aan huis wilt. Hij staat in je tuin en is afzonderlijk van je huis. Zo heb je geen last van spelende kinderen of je huisdier. Het is mogelijk om de Pod zakelijk aan te schaffen, maar ook privé. Naast dat je de Pod voor een kantoor aan huis kan gebruiken, kan het bijvoorbeeld ook dienen als gym of studeerplek. Het is maar wat je zelf wilt!

Werknemer & werkgever

Wanneer je als werknemer de Pod wilt aanschaffen, kan je altijd overleggen om dit (deels) vergoed te krijgen van je werkgever. Je kan dan bijvoorbeeld afspraken maken over het verlagen van de reiskostenvergoeding. Ook als de werkgever onvoldoende kantoorruimte heeft, kan de GardenPod de ideale oplossing zijn. Hij kan dan aangeschaft worden door de werkgever, waarbij de Pod ook eigendom blijft van de werkgever.

Design en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat de Pod duurzaam is, maar tegelijkertijd luxe en modern. Je kan de Pod aanpassen op zowel het exterieur als het interieur. Wij hebben de Pod in drie verschillende afmetingen, zodat hij past in elke tuin. Om de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen, wordt de Pod samengesteld in onze eigen werkplaats. Bovendien vinden er geen bouwactiviteiten plaats in jouw tuin. Wij transporteren de GardenPod uiteindelijk naar jouw tuin. Je kan direct ongestoord werken!

tuinkantoor without

Financieringsoplossingen

Je hebt de mogelijkheid om de GardenPod op verschillende manieren te financieren. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van je eigen GardenPod of je financiert hem gewoon mee met je hypotheek. Wij hebben ook nog de optie om een abonnement te nemen waarbij jij je eigen maandtarief kan bepalen. Wij denken graag mee in jouw situatie, want dat is bij iedereen anders. Ben je benieuwd naar de abonnementsprijzen? Download het overzicht van de verschillende maandtarieven.

Contact

Heb je een vraag met betrekking tot een kantoor aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag aan de beste oplossing! Liever direct een afspraak maken? Ook dat is mogelijk!

Naam(Vereist)
Naam