Ben jij op zoek naar een hobbykamer, maar wil je deze afgezonderd van je huis? GardenPod is dé oplossing! De Pod is gevestigd in jouw tuin en jij kan ‘m inrichten naar eigen smaak en hij kan aangepast worden naar jouw behoeften. Ben je benieuwd naar onze diverse Pod modellenBekijk ze dan en kijk welke perfect bij jou past!

Het ontwerp

Onze GardenPods zijn geschikt voor iedere hobby. Door de heldere en ingetogen volume zijn er prachtige lichtinvallen, zowel aan de voorzijde als de zijkant. De Pod is gebouwd van hout en heeft een eigen karakter. Met een moderne, stijlvolle, maar ook duurzame uitstraling is de Pod van deze tijd. Niet alleen is de hobbykamer voorzien van een goede lichtinval, maar ook heeft het extra’s, zoals een verwarming en stopcontacten. Doordat wij maatwerk aanbieden is het mogelijk om aanpassingen te laten doen aan de GardenPod. Bovendien is er in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig, dus kan jouw hobbykamer direct geplaatst worden!

Ongestoord je hobby uitvoeren

Wil je niet gestoord worden door anderen en je hobby rustig uit kunnen voeren? De GardenPod staat los van je huis en is gevestigd voor in de tuin. Je kan deze privé, maar ook zakelijk aanschaffen. Het is maar net wat je zelf wil!

De Pod is voor iedereen

We lichten de Pod hier uit als hobbykamer, maar uiteraard is de Pod voor nog meer doeleinden te gebruiken. Zo kan je denken aan de ideale kantoorruimte. Je kan ongestoord thuis werken en hebt je eigen omgeving. Daarnaast kan de Pod ingericht worden als speelparadijs. Een eigen plek voor de kinderen! Of misschien maak je er wel een gym van. Ideaal, want zo kan de sportschool abonnement afgezegd worden!

Design en kwaliteit

Onze Pod is duurzaam ontworpen en daarnaast zijn ze ook luxe en modern. De Pod kan aangepast worden voor zowel het exterieur als het interieur. Je kan de Pod aanschaffen in drie afmetingen. Zo kan je zelf bepalen welke grootte jij nodig hebt voor jouw hobby. Wij stellen de Pod samen onze eigen werkplaats. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen en vinden er bovendien geen bouwactiviteiten plaats in jouw tuin. Ten slotte, zorgen we ervoor dat de Pod getransporteerd wordt naar jouw tuin en geplaatst wordt op de juiste plek.

Financieringsoplossingen

Om van de GardenPod je hobbykamer te maken kan wel eens iets kosten. Wij bieden hiervoor een aantal manieren om de Pod te financieren. Je kan je eigen Pod kopen, maar je kan er ook voor kiezen om deze mee te financieren met je hypotheek. Er is ook nog een optie om een abonnement te nemen en met een maandtarief af te betalen. Wij denken graag met je mee en kijken wat het best bij jou past. Je kan onze abonnementsprijzen inzien en downloaden.

Contact

Wil jij graag je eigen hobbykamer realiseren? Wij helpen je graag om te kijken wat er het best past in jouw situatie. Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kan ook direct een afspraak maken met ons!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.