Een garden office pod is ideaal voor als jij wilt thuis werken in een zakelijke omgeving. De GardenPod wordt eenvoudig geplaatst in jouw tuin en kan ingericht worden naar jouw wensen en smaak. Je kan nu ongestoord bellen of vergaderen! Bekijk onze Pod modellen en laat je inspireren!

De Pod

De garden office pod is de ideale vervanger voor de keukentafel of een bureautje. Naast de duurzame uitstraling, is hij ook nog eens modern en stijlvol. De GardenPod is voorzien van een verwarming, verlichting en stopcontacten. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken waar jij je laptop of telefoon kan opladen. Hij is erg innovatief en kan ontworpen worden op jouw manier. Door maatwerk te leveren, kunnen wij diverse aanpassingen realiseren.

Wij houden tijdens het ontwerp altijd rekening met jouw budget. De inrichting maken we naar jouw smaak en wensen, zodat het aansluit op jouw behoeften. Het voordeel is dat er in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig is en de Pod binnen een aantal uur geplaatst wordt in jouw tuin.

Voor wie?

Werknemers

Het is mogelijk om in overleg met je werkgever te kijken om de GardenPod (deels) vergoed te krijgen. Je kan dan altijd kijken om bijvoorbeeld de reiskostenvergoeding om te zetten naar de werkkostenregeling. Een voordeel voor de werkgever is dat er minder reiskosten gemaakt worden, omdat er vaker vanuit huis gewerkt wordt.

Werkgevers

Wil je als werkgever het thuiswerken stimuleren? Dan is de GardenPod de oplossing. Je medewerkers kunnen ongestoord thuis werken. Niet alleen is die voor de werknemer fijn, maar ook als werkgever heb je dan een verantwoord HR-beleid en draag je bij aan de duurzaamheid.

ZZP’ers

Als ZZP’er heb je het voordeel om door middel van een BV of onderneming een GardenPod aan te schaffen en vervolgens de btw terug te vorderen. Zorg er wel voor dat je kijkt naar je eigen situatie en goed uitzoekt wat er mogelijk is. Uiteindelijk kan je er ook voor kiezen om de Pod privé over te nemen voor eigen gebruik.

Design en kwaliteit

Naast dat het ontwerp van de GardenPod duurzaam is, is hij ook nog eens van goede kwaliteit. De Pod heeft namelijk een erg luxe en moderne uitstraling. Zowel het exterieur als het interieur is aan te passen naar eigen smaak en stijl. De GardenPod wordt ontworpen in drie verschillende afmetingen, zodat hij passend is in vrijwel iedere tuin.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt, wordt de Pod samengesteld in onze eigen werkplaats. Zo worden er geen bouwactiviteiten verricht in jouw tuin. Met een kraan wordt de Pod vervolgend getransporteerd naar de juiste plek in jouw tuin. Je kan de Pod verplaatsen op elk moment!

Financieringsoplossingen

Om de GardenPod aan te schaffen, zijn er diverse manieren om deze te financieren. Hieronder leggen we de meest voor de hand liggende mogelijkheden uit:

  • De GardenPod wordt gekocht;
  • De Pod wordt meegefinancierd in je hypotheek;
  • Je sluit een abonnement af en bepaald zelf een maandtarief.

Niet iedere situatie is hetzelfde en daarom denken wij graag met je mee wat voor jou de beste oplossing is. Je kan onze abonnementsprijzen bekijken en downloaden.

Contact

Wil je meer informatie over de garden office pod? Vul dan het contactformulier in en stel je vraag. Wil je liever direct een afspraak maken? Hier kan je zelf een afspraak inplannen.