Op zoek naar een tuinkantoor? GardenPod heeft diverse modellen die jij naar eigen smaak kan inrichten! Nooit meer aan de keukentafel of je te kleine bureau zitten, maar gewoon in je eigen kantoorruimte in de tuin! Ben je benieuwd wat voor soort Pod modellen wij hebben? Bekijk deze hier!

Het ontwerp

De GardenPod is zo ontworpen dat het een helder en ingetogen volume heeft. De voorzijde heeft een glaspartij met een fijne lichtinval en van de zijkant komt er egaal licht dat gelijkmatig wordt verdeeld over de oppervlakte. De pod wordt van hout gebouwd. Verder is de pod duurzaam, modern en erg stijlvol. Niet alleen is dit een simpel kantoor die voorzien is van een zitplek, maar heeft ook nog een verwarming en stopcontacten. Ook ideaal dus voor in de winter! Er kunnen diverse aanpassingen gedaan worden door de maatwerk die wij leveren. Bovendien is er geen bouwvergunning nodig en kan de Pod direct geplaatst worden in de tuin.

Ongestoord werken

Een tuinkantoor is ideaal voor als je gedeeltelijk thuis blijft werken, maar je geen eigen plek hebt. Het staat afgezonderd van je huis, dus je hebt geen last van geluiden of dingen die zich in het huis afspreken. De GardenPod staat bekend als kantoor, maar de Pod is ook te gebruiken als gym of een plek voor de kinderen om te spelen. Het is allemaal mogelijk en het is maar net wat je wilt!

Werknemer & werkgever

Je kan in overleg met je werkgever aangeven om de Pod (deels) vergoed te krijgen. De werkgever heeft dan minder kosten voor de reiskostenvergoeding. Ook wanneer er onvoldoende kantoorruimte is, kan zo een Pod de oplossing bieden. De werkgever kan deze aanschaffen voor de werknemer, maar hij blijft wel eigendom van de werkgever.

moderne kantoorruimte in de tuin
groot kantoor aan huis voor in de achtertuin
tuinkantoor van lichthout in een open achtertuin

Financieringsoplossingen

De GardenPod kan op een aantal manieren gefinancierd worden. Hieronder geven we een aantal opties:

  • Je kan je eigen GardenPod kopen;
  • De GardenPod wordt meegefinancierd met je hypotheek;
  • Het afsluiten van een abonnement en je eigen maandtarief bepalen.

Omdat iedere situatie anders is, denken wij graag met je mee en kijken wat de beste oplossing is. Bekijk onze abonnementsprijzen en bepaal of dit haalbaar is.

Contact

Wil jij graag een tuinkantoor, maar heb je nog een aantal vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Wij leggen je graag alles uit en bespreken de mogelijkheden. Je kan ook direct een afspraak maken zodat we bij je langs kunnen komen.