Laat je inspireren

Onze tuinkantoren zijn speciaal ontwikkeld om op een eenvoudige manier meer ruimte op je perceel te creëeren. De Pods zijn niet alleen geschikt als kantoor, maar zijn ook te gebruiken als muziekstudio, atelier, behandelkamer, gym of poolhouse. Bekijk de verschillende modellen.

Het ontwerp

Het ontwerp van de GardenPod heeft een helder en ingetogen volume. De Pod is voorzien van allerlei glaspartijen waarbij er zowel in de voorzijde als de zijkant een fijne lichtinval komt. Deze is egaal en gelijkmatig verdeeld over de oppervlakte. De Pod is van prachtig hout gemaakt. Daarnaast is het een moderne en stijlvolle tuinhuis, maar tegelijkertijd erg duurzaam. De tuinhuis is niet voorzien van alleen een zitplek, maar heeft ook extra’s, zoals stopcontacten en een verwarming. Door de maatwerk die wij leveren kunnen er aanpassingen gedaan worden naar jouw wensen. Bovendien is er in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig voor de Pod!

Ongestoord werken

Een tuinhuis kantoor is ideaal voor als je gedeeltelijk thuis blijft werken, maar je geen eigen plek hebt. De Pod is afgezonderd van je huis, waardoor je geen last hebt van geluiden of andere factoren. Je kan de GardenPod uiteraard ook gebruiken voor iets anders, zoals een gym, een atelier of wellicht een speelplek voor de kinderen. Het is allemaal mogelijk en het is maar net wat je wilt!

Werknemer & werkgever

In overleg met je werkgever kan je vragen om de Pod (deels) vergoed te krijgen. Op deze manier heeft de werkgever minder kosten voor de reiskostenvergoeding. De Pod is de ideale oplossing wanneer er onvoldoende kantoorruimte is. De Pod wordt aangeschaft door de werkgever en blijft ook eigendom van de werkgever.

Design en kwaliteit

De Pod is erg duurzaam, maar tegelijkertijd ook luxe en modern. Je kan de Pod aanpassen aan zowel de buitenkant, als de binnenkant naar jouw wensen. Wij bieden de GardenPod aan in drie verschillende afmetingen, zodat deze passend is voor iedere tuin. Om je te verzekeren van het beste kwaliteit, wordt de Pod samengesteld in onze eigen werkplaats. Bovendien heb je zo ook geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin.

Een plekje voor jezelf zonder afleiding

Duurzaamheid

Door onze ervaring weten wij welke duurzame materialen het meest geschikt zijn. Ook is het mogelijk om sedum op het dak te laten plaatsen.

Inspiratie

De tuinkantoren zijn voorzien van alle gemakken van een moderne kantoorruimte. Maar is ook een plek voor jezelf zonder afleiding.

Kwaliteit

GardenPod staat voor kwaliteit en daarom leveren wij onze tuinkantoren standaard met 3 tot 5 jaar garantie.

Comfort

Omdat onze thuiskantoren gemaakt zijn van hoogwaardige en isolerende materialen, zul je altijd comfortabel in je kantoor kunnen werken.

Eigen design

De modellen hebben allemaal een uniek design. Daarnaast kun jij zelf de afmetingen bepalen. Zo voldoet hij altijd aan jouw wensen en behoeften.

Snel geplaatst

Wij kunnen onze tuinkantoren in 1 dag in jouw tuin plaatsen. Na de plaatsing is hij direct klaar om te gebruiken!

Vraag een offerte aan

Financieringsoplossingen

De GardenPod kan op verschillende manieren gefinancierd worden. De meest voor de hand liggende zijn:

  • Het aanschaffen van je eigen GardenPod;
  • De GardenPod meefinancieren met je hypotheek;
  • Het afsluiten van een abonnement en je eigen maandtarief bepalen.

Iedere situatie is anders en daarom denken wij graag met je mee en gaan op zoek naar de beste oplossing. Bekijk onze abonnementsprijzen om te kijken of dit bij jouw situatie past.

Contact

Kan je niet wachten op je eigen tuinhuis kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat je je vragen kan stellen en wij je kunnen helpen. Liever direct een afspraak maken? Dat kan ook! Dan komen wij zo snel mogelijk bij je langs.

Naam(Vereist)
Naam