Wil jij graag thuiswerken met je eigen kantoor? GardenPod is nu de oplossing! Zonder zorgen kan jij nu ongestoord bellen, vergaderen en alle zoom-meetings volgen. Bepaal je eigen inrichting naar jouw wensen en behoeften!

De GardenPod

Met onze GardenPod kan jij gemakkelijk thuiswerken in je eigen kantoor. Naast dat het een moderne en stijlvolle uitstraling heeft, is hij ook nog eens duurzaam. Hij is voorzien van diverse gemakken, zoals stopcontacten, verlichting en een verwarming! Zelfs ideaal voor in de winter. Dankzij de innovatieve bouwmethode, kunnen wij maatwerk leveren voor alle denkbare toepassingen. Benieuwd naar onze Pods? Bekijk onze verschillende modellen

Je kan de GardenPod eenvoudig aanpassen naar budget en smaak. In de meeste gevallen heb je zelfs geen bouwvergunning nodig. Binnen een aantal uur heb jij een eigen kantoor en kan je thuiswerken!

Rustig en ongestoord werken

Het kan wel eens lastig zijn om thuis te werken zonder dat je gestoord wordt. Wellicht door een partner die ook thuis werk, huisdieren of rennende kinderen. De GardenPod is afzonderlijk van je huis en staat gevestigd in de tuin. Zo ben je beschermd tegen geluiden die thuis hoorbaar zijn, maar in de Pod niet. Naast dat het een ideale plek is om als kantoor te gebruiken, kan het ook dienen als speelruimte, atelier of gym.

Voor werknemers 

Wil je als werknemer graag een GardenPod aanschaffen? Dan kan je altijd overleggen of je werkgever dit wilt vergoeden. De reiskostenvergoeding kan je dan (deels) omzetten in een vergoeding die valt onder de werkkostenregeling. In sommige gevallen kan dit voordeliger zijn voor de werkgever. Er worden namelijk minder reiskosten gemaakt of er zijn lagere kosten voor een auto.

Voor werkgevers 

Als werkgever wil je een verantwoord HR-beleid voor je medewerkers. Daarnaast ben je continu bezig met vernieuwingen en verbeteringen. De GardenPod is dan erg interessant. Sommige werkgevers willen het thuiswerken ook stimuleren. Dan kan je een GardenPod aanschaffen. Deze blijft dan eigendom van de werkgever. Daarna kan eventueel afgesproken worden dat de Pod tegen de restwaarde over te nemen is.

Voor ZZP’ers 

Voor ZZP’ers is een groot voordeel dat zij de BTW kunnen terugvorderen bij aanschaf van de GardenPod. Deze moet dan wel onder de BV of een onderneming onder de inkomstenbelasting vallen. Bespreek de situatie wel altijd met je eigen fiscaal deskundige, omdat iedere situatie anders is.

Als de Pod door een onderneming gekocht is, kan deze in vijf jaar afgeschreven worden tot een restwaarde. De Pod kan dan privé worden overgenomen en naar eigen wens gebruikt worden. De aanschaf van de GardenPod mag, min de restwaarde, via afschrijvingen worden afgetrokken van de bedrijfswinst.

foto van een kantoor om te werken in de tuin
groot tuinkantoor in de kleur zwart
tuinkantoor without

Design en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat de Pod duurzaam is, maar ook een luxe en moderne uitstraling heeft. Daarom hebben wij voor een uniek ontwerp gekozen dat alle drie aspecten bevat. De Pod kan zowel aan het exterieur als het interieur aangepast worden en naar eigen smaak gemaakt worden. De GardenPod is verkrijgbaar in drie afmetingen en dus passend in vrijwel elke tuin.

De volledige productie vindt plaats in onze eigen werkplaats. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit en heb jij geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Vervolgens wordt de Pod naar jouw tuin getransporteerd en op de plek gezet waar jij wilt. Hij kan in de toekomst nog eventueel verplaatst worden!

Financieringsoplossingen

Er zijn een aantal financieringsmogelijkheden om de GardenPod aan te schaffen. Je kan ervoor kiezen dat hij vergoed wordt door je baas of je investeert bijvoorbeeld in je woning. Andere, meest voor de hand liggende mogelijkheden, zijn:

  • Een eigen GardenPod aanschaffen;
  • De Pod wordt gefinancierd met je hypotheek;
  • Je neemt een abonnement en bepaald een maandtarief. 

Omdat iedere situatie anders is, denken wij graag met je mee en gaan op zoek naar de beste oplossing. Bekijk onze abonnementsprijzen en bepaal in hoeverre dit haalbaar voor je is.

Contact

Wil je meer weten over een kantoor voor thuiswerken? Wij helpen je graag al je vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken!