Wil je graag thuiswerken in een zakelijke omgeving? GardenPod heeft dé oplossing: een thuiskantoor voor in de tuin! Vanaf nu kun je ongestoord je zoom-meetings volgen, bellen en vergaderen.

De GardenPod

Je creëert gemakkelijk je ideale thuiskantoor met onze GardenPod. Hij is modern, stijlvol én ook nog eens duurzaam. Hij is voorzien van alle gemakken. Voorbeelden hiervan zijn een verwarming, verlichting en stopcontacten. Het is net alsof je op kantoor zit, maar dan in je eigen tuin! Dankzij de innovatieve bouwmethode is de GardenPod zo ontworpen dat wij maatwerk kunnen leveren. Zo kunnen we alle denkbare toepassingen waarmaken. Bekijk hier al onze modellen.

De GardenPod is eenvoudig aan te passen. Je richt hem dus gemakkelijk in naar jouw smaak en budget! In de meeste gevallen is er zelfs geen bouwvergunning nodig. Binnen een aantal uur kan jouw thuiskantoor in de tuin geplaatst worden. Zo kun jij volop genieten!

Rustig en ongestoord werken

Het is soms wel eens lastig om ongestoord thuis te werken. Je hebt bijvoorbeeld een huisdier die aandacht wilt, rennende kinderen of een partner die óók thuis werkt. Met de GardenPod kun je rustig werken zonder dat iemand je stoort. De Pod is zakelijk aan te schaffen, maar ook privé. De Pod is niet alleen het ideale thuiskantoor, maar het kan bijvoorbeeld ook dienen als studeerplek, gym, speelruimte of atelier. 

Voor werknemers

Ben je een werknemer en wil je graag een GardenPod aanschaffen? Overleg eens met je werkgever of je daar wellicht een vergoeding voor kunt krijgen. De reiskostenvergoeding kan bijvoorbeeld (deels) omgezet worden in een vergoeding die valt onder de werkkostenregeling. Dit kan voor de werkgever ook nog eens voordeliger uitpakken, omdat er dan minder reiskosten gemaakt worden of er lagere kosten voor een auto van de zaak zijn.

Voor werkgevers 

Een werkgever is continu bezig met vernieuwingen, verbeteringen. Je wilt wellicht voorop lopen in een verantwoord HR-beleid voor de medewerkers. De GardenPod is dan erg interessant. Tevens draagt de Pod bij aan duurzaamheid. Wanneer je als werkgever graag het thuiswerken wilt stimuleren en een ideaal thuiskantoor voor je medewerkers wilt, kun je ervoor kiezen om een GardenPod aan te schaffen. De GardenPod blijft dan eigendom van de werkgever. Er kan eventueel ook nog afgesproken worden dat de Pod tegen de restwaarde is over te nemen aan het eind van de afschrijvingsperiode. 

Voor ZZP’ers 

ZZP’ers hebben het voordeel dat zij bij aanschaf van een GardenPod de BTW kunnen terugvorderen. Dit kan echter alleen wanneer deze door een BV of een onderneming wordt gekocht en onder de inkomstenbelasting valt. Het is belangrijk om de situatie met je eigen fiscaal deskundige te bespreken. Ieder individu heeft tenslotte een andere situatie. 

Wanneer een Pod door een onderneming is gekocht, kan deze in vijf jaar afgeschreven worden tot een restwaarde. Het kan dan zo zijn dat de Pod privé wordt overgenomen en naar eigen wens wordt gebruikt. De aanschaf van jouw GardenPod mag, min de restwaarde, via afschrijvingen worden afgetrokken van de bedrijfswinst. 

Design en kwaliteit

Wij hechten een hoge waarde aan duurzaamheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om de Pod zo duurzaam mogelijk te ontwerpen, maar met een luxe en moderne uitstraling. Je kan de Pod zowel aan de buitenkant als het interieur op een aantal punten aanpassen en naar eigen smaak maken. De GardenPod is verkrijgbaar in drie afmetingen en past daardoor in vrijwel elke tuin. 

Nadat de Pod is samengesteld, zorgen wij voor de volledige productie in onze eigen werkplaats. Zo bewaren we de kwaliteit én heb jij geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. De Pod wordt vervolgens in zijn geheel naar jouw tuin getransporteerd en op de juiste plek gezet. Hij is direct in gebruik én in de toekomst eventueel nog te verplaatsen! 

tuinkantoor without

Financieringsoplossingen

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden voor het aanschaffen van een GardenPod. Een voorbeeld hiervan is het investeren in je woning of een vergoeding van je baas. De meest voor de hand liggende mogelijkheden zijn: 

  • Je koopt je eigen GardenPod;
  • De Pod wordt gefinancierd met je hypotheek
  • Je neemt een abonnement en bepaald een maandtarief. 

Iedere situatie is anders. We denken daarom graag met je mee in de beste oplossing. Op deze pagina zijn de abonnementsprijzen te downloaden. Ook vind je er het overzicht van de verschillende maandtarieven bekijken. 

Contact

Wil je meer weten over de GardenPod? Of maak je liever direct een afspraak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We kijken dan samen de mogelijkheden.