Arnhem

In Arnhem hebben wij onlangs deze GardenPod M thuiswerkplek met Fraké gevelbekleding geplaatst.
GARDENPOD MVraag een offerte aan

In Arnhem hebben wij onlangs deze GardenPod M thuiswerkplek met Fraké gevelbekleding geplaatst. Achter in de tuin is zo een lekkere rustige werkplek gecreëerd.

Gezien de afstand van ruim 40 meter van de weg naar de plek in de tuin hadden we een flinke kraan nodig. Al met al weer binnen 15 min vanaf aankomst GardenPod op de vrachtwagen op zijn definitieve plek in de tuin gezet. Plug & Play. Een uurtje later kon er al in gewerkt worden.

Verwarming van dit tuinkantoor gaat middels een Infra Rood paneel.

Dit model is afgewerkt met Fraké gevelbekleding. Fraké is een snelgroeiende loofhoutsoort afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in West-Afrika. Fraké is een duurzame houtsoort en geeft de gevel een strakke, stijlvolle en exotische uitstraling.

Alle GardenPods wordt in onze eigen werkplaats samengesteld. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit goed waarborgen én heb jij geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Wij zorgen vervolgens voor de transport en dat de Pod op de juiste plek geplaatst wordt in de tuin.

Foto's thuiswerkplek Arnhem

Dit project is ingericht als werkplek. Een tuinkantoor achter in de groene tuin.

GardenPod staat voor je klaar

Wij helpen je graag om ook jouw favoriete GardenPod te realiseren! Laat je inspireren door onze verschillende GardenPod modellen en wie weet staat er binnenkort een Pod bij jouw in de tuin!