Een office pod in jouw tuin om in een zakelijke omgeving te werken, wie wilt dat nou niet? De Pod kan eenvoudig geplaatst worden in jouw tuin en kan naar jouw smaak ingericht worden. Ben je benieuwd welke Pod modellen wij zoal hebben? Neem een kijkje en laat je inspireren!

Ongestoord werken

Uiteraard wil je wanneer je thuis bent graag rustig en ongestoord werken, een zoom-meeting bijwonen of een vergadering organiseren. Met de Pod kan dit eenvoudig! Hij staat in je tuin en is dus los van je huis. Dit is anders dan een kantoor in je eigen huis waar je nog wel last kan hebben van geluiden. Naast dat je de office pod ook echt als werkruimte gebruikt, kan je deze ook bijvoorbeeld gebruiken als speelplek voor de kinderen of atelier!

Het ontwerp

De office pod heeft een heldere en ingetogen volume. Aan de voorzijde heeft de Pod een glaspartij dat zorgt voor een fijne lichtinval. De zijkant is voorzien van diffuus licht. De pod is gebouwd uit hout met een eigen karakter. Hij is duurzaam, maar heeft een luxe uitstraling. Daarnaast is de Pod voorzien van verschillende gemakken, zoals een verwarming, stopcontacten en verlichting. Als je een GardenPod in je tuin wilt, is hier vaak geen bouwvergunning voor nodig. Ideaal dus om direct aan het werk te gaan!

Design en kwaliteit

Heb je een eigen smaak en wil je het interieur zo aanpassen dat het bij jou past? Dan is dat mogelijk! Ook kunnen er aanpassingen gedaan worden aan het exterieur. Wij willen de kwaliteit zo goed mogelijk waarborgen, daarom wordt de office pod in onze eigen werkplaats samengesteld. Zodra deze af is, verplaatsen we hem zonder dat er bouwactiviteiten plaatsvinden in jouw tuin!

office pod groot zwart

Financieringsmogelijkheden

Om de Pod aan te schaffen, zijn er een aantal financieringsmogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld investeren in je woning of wordt het (deels) vergoed door je baas. Koop bijvoorbeeld je eigen GardenPod, financier het mee met je hypotheek of neem een abonnement en bepaal je eigen maandtarief. Iedere situatie is anders. Wij denken graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Ben je benieuwd wat de abonnementsprijzen zijn? Bekijk het overzicht van de maandtarieven.

Contact

Wij helpen je graag om de beste office pod te kiezen. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kan ook direct een afspraak maken!