Wil jij graag een kantoorruimte aan huis? GardenPod is dé oplossing om ongestoord te werken vanuit huis. Je kan de Pod inrichten naar eigen smaak en het kan aangepast worden naar jouw behoeften. Wij hebben diverse Pod modellen waar je uit kan kiezen, passend voor iedere tuin.

Het ontwerp

De GardenPod heeft een helder en ingetogen volume. De Pod is voorzien van glas met een erg prettige lichtinval. Zowel aan de voorzijde als de zijkant. Het heeft een eigen karakter en is gebouwd uit hout. Naast dat de Pod duurzaam is, heeft het ook een moderne en stijlvolle uitstraling. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om extra’s, zoals een verwarming of stopcontacten, want ook dat heeft de Pod. Wij bieden maatwerk, waardoor jij aanpassingen kan doen aan de GardenPod. Een groot voordeel is dat er geen bouwvergunning nodig is en de Pod direct geplaatst kan worden in jouw tuin.

Ongestoord werken

Als je ongestoord thuis wilt werken, is de GardenPod erg ideaal. Het staat los van je huis en is gevestigd in je tuin. De pod kan zakelijk, maar ook privé aangeschaft worden. Wist je dat de Pod ook voor iets anders kan dienen? Bijvoorbeeld voor een speelparadijs voor de kinderen, een gym of een atelier!

Werknemer & werkgever

Je kan als werknemers aangeven bij je werkgever dat je graag een Pod wil. De werkgever kan dat altijd kijken of dit (deels) vergoed kan worden. Je zal dan bijvoorbeeld andere afspraken maken, zoals het verlagen van de reiskostenvergoeding. Ook is de GardenPod handig als er onvoldoende kantoorruimte is. De werkgever kan de Pod dan aanschaffen, waarbij die ook eigendom blijft van de werkgever.

Design en kwaliteit

Duurzaamheid is belangrijk en is onze Pod ook ontworpen. Daarnaast zijn ze ook erg luxe en modern. Wil je de Pod aanpassen? Dan is dit mogelijk voor zowel het exterieur als het interieur. De Pod is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. De samenstelling van de Pod wordt in onze eigen werkplaats gedaan. Op deze manier kunnen we de kwaliteit goed waarborgen. Bovendien zijn er geen bouwactiviteiten die in jouw tuin plaatsvinden. Uiteindelijk transporteren wij de Pod naar jouw tuin en wordt hij met een kraan op de juiste plek geplaatst.

kantoor aan huis van hout
groot kantoor aan huis voor in de achtertuin
kantoor aan huis van licht hout

Financieringsoplossingen

De GardenPod kan op een aantal manieren gefinancierd worden. Bijvoorbeeld door je eigen Pod te kopen of deze mee te financieren met je hypotheek. Een andere optie is een abonnement te nemen en je eigen maandtarief kan bepalen. Iedere situatie is anders en daarom denken wij graag met je mee. Bekijk onze abonnementsprijzen die je ook kan downloaden en bepaal of dit haalbaar is in jouw situatie.

Contact

Wil jij graag een kantoorruimte aan huis realiseren? Laat ons helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en wij je aan de beste oplossing kunnen helpen. Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.