Wil jij graag een kantoor in een tuinhuis? Dan zit je goed bij GardenPod! Wij bieden verschillende modellen die je kan inrichten naar eigen smaak. Met een kantoor tuinhuis heb jij een eigen kantoorruimte in je tuin! De perfecte vervanger voor de keukentafel of een bureau. Bekijk hier al onze soorten Pod modellen!

Het ontwerp

Het ontwerp van de GardenPod heeft een ingetogen en helder volume. De Pod is voorzien van diverse glaspartijen waarbij er zowel in de zijkant als de voorzijde een fijne lichtinval komt. Deze is gelijkmatig en egaal verdeeld over de oppervlakte. De Pod is verder gemaakt van prachtig hout. Bovendien is het een stijlvol en modern tuinhuis, maar ook erg duurzaam. De Pod is niet alleen voorzien van een zitplek, maar bevat ook extra’s. Je kunt hierbij onder meer denken aan een verwarming en stopcontacten. Er kunnen tevens aanpassingen gedaan worden naar jouw wensen, doordat wij maatwerk leveren. In de meeste gevallen is er geen bouwvergunning nodig voor de Pod!

Ongestoord werken

Een tuinhuis als kantoor is ideaal wanneer je gedeeltelijk thuis blijft werken, maar je geen eigen plek hebt. Je hebt geen last van geluiden of andere factoren, doordat de Pod afgezonderd is van je huis. De GardenPod is uiteraard ook inzetbaar voor iets anders, zoals een atelier, een gym of misschien wel als speelplek voor de kinderen. Het is allemaal mogelijk!

Werknemer & werkgever

Je kunt in overleg met je werkgever vragen om de Pod (deels) vergoed te krijgen. De werkgever heeft op deze manier minder kosten voor de reiskostenvergoeding. Het is de ideale oplossing wanneer er te weinig kantoorruimte is. De werkgever schaft de Pod aan en blijft ook eigendom van de werkgever.

kantoor in de tuin
tuinkantoor vanaf rechts gefotografeerd

Design en kwaliteit

Naast dat de Pod modern en luxe is, is deze ook erg duurzaam. De Pod is zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant aan te passen naar jouw wensen. De GardenPod is beschikbaar in drie verschillende afmetingen. Zo is er een passend model voor iedere tuin! De Pod wordt samengesteld in onze eigen werkplaats. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Je hebt zo bovendien ook geen last van bouwactiviteiten in je tuin.

Financieringsoplossingen

De GardenPod kan op diverse manieren gefinancierd worden. De meest voor de hand liggende zijn:

  • Het aanschaffen van je eigen GardenPod;
  • De GardenPod meefinancieren met je hypotheek;
  • Het afsluiten van een abonnement en je eigen maandtarief bepalen.

Iedere situatie is anders. Wij denken daarom graag met je mee en gaan op zoek naar de beste oplossing. Bekijk onze abonnementsprijzen om te zien of dit bij jouw situatie past.

Contact

Kan je niet wachten op je eigen kantoor tuinhuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat je je vragen kan stellen en wij je kunnen helpen. Wil je liever direct een offerte aanvragen? Dat kan ook! Vul dan onderstand formulier in.

Naam(Vereist)
In welke GardenPod ben je geïnteresseerd?(Vereist)
In welke opties ben je geïnteresseerd?