Een kantoor in tuin? Ideaal om thuis te werken! GardenPod is de oplossing die ingericht kan worden naar smaak en jouw behoeften. Afgezonderd van je huis is de GardenPod een vervanger voor de keukentafel en kan jij ongestoord werken. Ben je benieuwd naar onze diverse Pod modellenBekijk ze en laat je inspireren!

Het ontwerp

De GardenPod is een helder werkhuisje met een ingetogen volume. Het is voorzien van een glaspartij waarbij je een prettige lichtinval hebt. Van de zijkant komt er diffuus licht binnen. De Pod is van hout gebouwd. Hij is modern en stijlvol en daarnaast ook nog eens duurzaam. Verder is de Pod zelfs voorzien van warmte en heb je de mogelijkheid om je laptop of telefoon op te laden. Het is van alle gemakken voorzien! Door de maatwerk die wij leveren kunnen wij diverse aanpassingen verrichten die naar jouw wens zijn. Bovendien heb je voor de GardenPod geen bouwvergunning nodig en kan deze zo geplaatst worden!

Ongestoord werken

Heb je liever een kantoor in de tuin dan bijvoorbeeld in je eigen huis? Dan is de GardenPod voor jou geschikt! Je hebt geen last van spelende kinderen of je huisdieren die aandacht komen vragen. Je zit totaal afgezonderd en kan ongestoord aan het werk. Vergeet niet dat de GardenPod niet alleen als kantoor kan dienen, maar ook bijvoorbeeld als studeerplek, een gym of kinderspeelplek. Je kan de Pod zowel privé als zakelijk aanschaffen.

Werknemer & werkgever

Als werknemer kan je de GardenPod aanschaffen via werk, mits je werkgever hier uiteraard akkoord mee gaat. Je kan dan vragen of het (deels) vergoed wordt. Dit kan bijvoorbeeld ook gecompenseerd worden met je reiskostenvergoeding. Wanneer er onvoldoende kantoorruimte is voor de werkgever is de Pod ook de ideale oplossing. Vooral met het oog op dat er in de toekomst steeds meer thuis gewerkt zal worden, is de Pod populair.

Design en kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat de GardenPod luxe, modern en tegelijkertijd duurzaam is. Je kan de Pod aanpassen op zowel het interieur als het exterieur. Wij bieden de Pod aan in drie verschillende afmetingen, wat dus geschikt is voor bijna iedere tuin! Onze Pod wordt samengesteld in onze eigen werkplaats, zodat wij de kwaliteit zo goed mogelijk kunnen waarborgen. Bovendien heb jij ook geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Wij zorgen uiteindelijk ook voor de transport en dat de Pod op de juiste plek in de tuin geplaatst wordt.

groot kantoor voor in de tuin
modern tuinkantoor van licht hout

Financieringsoplossingen

De GardenPod kan op verschillende manieren gefinancierd worden. De meest voor de hand liggende, zijn om bijvoorbeeld je eigen Pod te kopen of deze mee te financieren met je hypotheek. Een andere optie is om een abonnement af te sluiten en deze maandelijks af te betalen. Wij denken graag met je mee, omdat iedere situatie anders is. Het overzicht van de abonnementsprijzen kan je hier downloaden.

Contact

Wil je graag een kantoor in tuin? Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen je graag aan de beste oplossing!