Laat je inspireren

Onze tuinkantoren zijn speciaal ontwikkeld om op een eenvoudige manier meer ruimte op je perceel te creëeren. De Pods zijn niet alleen geschikt als kantoor, maar zijn ook te gebruiken als muziekstudio, atelier, behandelkamer, gym of poolhouse. Bekijk de verschillende modellen.

Het ontwerp

De GardenPod is een helder werkhuisje met een ingetogen volume. Het is voorzien van een glaspartij waarbij je een prettige lichtinval hebt. Van de zijkant komt er diffuus licht binnen. Het kantoor voor in de tuin is van hout gebouwd. Hij is modern en stijlvol en daarnaast ook nog eens duurzaam. Verder is de Pod zelfs voorzien van warmte en heb je de mogelijkheid om je laptop of telefoon op te laden. Het is van alle gemakken voorzien! Door de maatwerk die wij leveren kunnen wij diverse aanpassingen verrichten die naar jouw wens zijn. Bovendien heb je voor de GardenPod geen bouwvergunning nodig en kan deze zo geplaatst worden!

Design & kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat het kantoor in de tuin luxe, modern en tegelijkertijd duurzaam is. Je kan de Pod aanpassen op zowel het interieur als het exterieur. Wij bieden de Pod aan in drie verschillende afmetingen, wat dus geschikt is voor bijna iedere tuin! Onze Pod wordt samengesteld in onze eigen werkplaats, zodat wij de kwaliteit zo goed mogelijk kunnen waarborgen. Bovendien heb jij ook geen last van bouwactiviteiten in jouw tuin. Wij zorgen uiteindelijk ook voor de transport en dat de Pod op de juiste plek in de tuin geplaatst wordt.

Een plekje voor jezelf zonder afleiding

Duurzaamheid

Door onze ervaring weten wij welke duurzame materialen het meest geschikt zijn. Ook is het mogelijk om sedum op het dak te laten plaatsen.

Inspiratie

De tuinkantoren zijn voorzien van alle gemakken van een moderne kantoorruimte. Maar is ook een plek voor jezelf zonder afleiding.

Kwaliteit

GardenPod staat voor kwaliteit en daarom leveren wij onze tuinkantoren standaard met 3 tot 5 jaar garantie.

Comfort

Omdat onze thuiskantoren gemaakt zijn van hoogwaardige en isolerende materialen, zul je altijd comfortabel in je kantoor kunnen werken.

Eigen design

De modellen hebben allemaal een uniek design. Daarnaast kun jij zelf de afmetingen bepalen. Zo voldoet hij altijd aan jouw wensen en behoeften.

Snel geplaatst

Wij kunnen onze tuinkantoren in 1 dag in jouw tuin plaatsen. Na de plaatsing is hij direct klaar om te gebruiken!

Vraag een offerte aan

Ongestoord werken

Heb je liever een kantoor in de tuin dan bijvoorbeeld in je eigen huis? Dan is de GardenPod voor jou geschikt! Je hebt geen last van spelende kinderen of je huisdieren die aandacht komen vragen. Je zit totaal afgezonderd en kan ongestoord aan het werk. Vergeet niet dat de GardenPod niet alleen als kantoor kan dienen, maar ook bijvoorbeeld als studeerplek, een gym of kinderspeelplek. Je kan de Pod zowel privé als zakelijk aanschaffen.

Werknemer & werkgever

Als werknemer kan je de GardenPod aanschaffen via werk, mits je werkgever hier uiteraard akkoord mee gaat. Je kan dan vragen of het (deels) vergoed wordt. Dit kan bijvoorbeeld ook gecompenseerd worden met je reiskostenvergoeding. Wanneer er onvoldoende kantoorruimte is voor de werkgever is de Pod ook de ideale oplossing. Vooral met het oog op dat er in de toekomst steeds meer thuis gewerkt zal worden, is de Pod populair.

Financieringsoplossingen

De GardenPod kan op verschillende manieren gefinancierd worden. De meest voor de hand liggende, zijn om bijvoorbeeld je eigen Pod te kopen of deze mee te financieren met je hypotheek. Een andere optie is om een abonnement af te sluiten en deze maandelijks af te betalen. Wij denken graag met je mee, omdat iedere situatie anders is. Het overzicht van de abonnementsprijzen kan je hier downloaden.

In 4 stappen jouw Garden Pod gerealiseerd

Ontdekken

Plan een afspraak met ons in, stel een vraag of laat je inspireren door onze showmodellen.

Voorstel

Wij zetten jouw wensen om in een concreet plan inclusief bijbehorende offerte.

Locatiecheck

Om een goede inschatting van het transport te kunnen maken, komen wij bij de langs op locatie.

Plaatsing

Wanneer je akkoord gaat met het voorstel, zorgen wij dat je tuinkantoor geplaatst wordt!

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
Naam