Een home office is ideaal voor als jij thuis wilt werken in een zakelijke omgeving. De GardenPod kunnen eenvoudig geplaatst worden in jouw tuin, naar jouw wensen en smaak. Nu kan je bijvoorbeeld erop los zoomen of ongestoord bellen! Bekijk de verschillende Pod modellen  die wij hebben.

De Pod

De GardenPod is een ideale vervanger als home office. Het heeft een duurzame uitstraling, maar is tegelijkertijd ook erg modern en stijlvol. Daarnaast is hij ook nog eens voorzien van een verwarming, stopcontacten en verlichting. Full-option dus! De GardenPod is erg innovatief en kan ontworpen worden op de manier die jij wilt! Wij leveren maatwerk voor alle soorten toepassingen.

Heb je een budget? Geen probleem! Wij houden rekening met het ontwerp en passen de Pod zo aan dan deze aansluit op jouw budget. Ook kunnen we de inrichting maken naar jouw smaak. Het voordeel van de GardenPod is dat er in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig is en binnen een aantal uur jouw kantoor geplaatst wordt in je tuin!

Voor wie?

Werknemers

Overleg altijd met je werkgever of het mogelijk is om een vergoeding te krijgen voor de GardenPod. Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van de reiskostenvergoeding naar de werkkostenregeling. Een voordeel voor de werkgever is dat er minder reiskosten gemaakt worden, omdat er vaker vanuit huis gewerkt wordt.

Werkgevers

Als je als werkgever het thuiswerken wilt stimuleren, dan is de GardenPod erg handig om aan te schaffen. Je medewerkers kunnen dan ongestoord thuis werken. Als werkgever loop je dan ook voorop in een verantwoord HR-beleid voor je medewerkers en draag je bij aan de duurzaamheid.

ZZP’ers

Als je als zzp’er door middel van een BV of een onderneming de GardenPod aanschaft, dan kan je de BTW terugvorderen. Het is wel belangrijk om te kijken naar je eigen situatie en uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is. Het is uiteindelijk ook mogelijk om de Pod privé over te nemen en te gebruiken voor wat je wilt.

Design en kwaliteit

Niet alleen is er bij het ontwerp van de GardenPod gedacht aan duurzaamheid, maar ook aan kwaliteit. De Pod heeft namelijk een erg luxe en moderne uitstraling. Je kan ervoor kiezen om het exterieur als het interieur aan te passen naar eigen smaak en stijl. Wij ontwerpen de GardenPod in drie verschillende afmetingen, zodat de Pod passend is in iedere tuin.

Wij stellen de Pod in onze eigen werkplaats samen, op deze manier zorgen we voor de beste kwaliteit en worden er geen bouwactiviteiten verricht in jouw tuin. Zodra de Pod af is, transporteren we deze naar jouw tuin en met een kraan op de juiste plek neergezet waar nodig. Ook kan de Pod verplaatst worden op elk moment dat je wilt!

Financieringsoplossingen

Je hebt de mogelijkheid om de GardenPod op verschillende manieren te financieren. Wij leggen hieronder uit welke mogelijkheden er zijn:

  • De GardenPod wordt gekocht;
  • Je financiert de Pod met je hypotheek;
  • Je sluit een abonnement af en bepaald zelf een maandtarief.

Op deze pagina zijn de abonnementsprijzen te downloaden en kan je het overzicht bekijken. Het kan zijn dat niet iedere situatie hetzelfde is, daarom denken we graag met je mee en zoeken we naar de beste oplossing samen.

Contact

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie over de GardenPod als home office? Dan kan je het contactformulier invullen met je vraag, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug! Direct een afspraak maken? Hier kan je zelf een afspraak inplannen.